Malerfirma Carsten Sørensen

Vi opretter kørselsruter og EasyTime holder styr på om personen kører i egen eller firmabil, så ingen kan taste forkert.

Ringkøbing-Skjern Kommune

Vi har en utrolig god kontakt til EasyTime. De hjælper til hver en tid, hvis der er noget, og de ringer også op en gang i mellem for at høre, hvordan det går. Jeg vil klart anbefale andre EasyTime.

Kaj Bech A/S

Vi så hurtigt fordelen ved dagligt at modtage registreringer fra marken. Nu begyndte folkene pludselig at huske at få alle maskintimer med. Det er blevet til rigtig mange ekstra udfaktureringer af vores entreprenør-maskiner.

Kaj Bech A/S

Alt i alt betyder EasyTime udover besparelser og bedre fakturering, at vi kan ”nøjes” med 7 formænd til 150 medarbejdere, simpelthen fordi vi har fået et bedre overblik.

Anton Christensen ApS

Som kunde oplever jeg en utrolig god service og jeg har en meget positiv dialog med EasyTime. Jeg er også meget godt tilfreds med EasyTimes løsning og vil klart anbefale den til andre.

Anton Christensen ApS

Svendene indtaster vareforbrug sammen med timer, varerne er sat overskueligt op i EasyTime og på den måde husker vi bedre at få alting med på sagerne.

Anton Christensen ApS

Det var en kæmpe lettelse ikke at skulle taste alle de mange ugesedler ind. Jeg sparer flere timer hver dag og får luft til andre opgaver. Vi kan fakturere opgaverne hurtigere og det giver ganske enkelt en bedre likviditet,

Ringkøbing-Skjern Kommune

EasyTime er meget enkelt, og medarbejderne har hurtigt taget det til sig, fordi det er så let at anvende. Og så har vi en utrolig god kontakt til EasyTime. De hjælper til hver en tid, hvis der er noget. De ringer også op engang i mellem for at høre, hvordan det går. Jeg vil klart anbefale EasyTime [...]

HMN Entreprenøren

Vi ville gerne optimere vores forretning, og derfor valgte vi at investere i EasyTime, som er en kæmpe hjælp for os i dag. Før brugte vi næsten én dag på at taste sedler ind i C5, nu trækker vi blot data over med EasyTime og bruger kun én time. Jeg vil helt sikkert anbefale EasyTime til [...]

Madsen og Grangård A/S

Hos Madsen og Grangård A/S har alle svendene arbejdssedlen med i lommen. De har fået EasyTime på deres mobiler og dermed droppet alt, hvad der hedder ugesedler. Nu registrerer de tid hver eneste dag, og det giver ganske enkelt mere præcise data og bedre bundlinje. Nu skriver svendene timerne ind hver dag, og jeg godkender dem [...]