Anton Christensen ApS sparer flere timers arbejde hver dag 2018-01-10T11:25:58+00:00

Anton Christensen Aps sparer flere timers arbejde hver dag

​Anton Christensen er en entreprenør med mange sager i ordrebogen. Tidsforbrug mv. på sagerne blev tidligere noteret ned i lommebøger og på ugesedler. Det betød besværlige papirgange og mange timers tastearbejde. Virksomheden måtte finde en løsning for ikke at drukne i administrativt arbejde.

Anton Christensen besluttede sig for EasyTime, så nu registrerer deres svende i marken både tid-, vareforbrug og kørsel online på en mobiltelefon eller PC.

Vi får en bedre likviditet 

​Udover at spare tid i administrationen, så har de hos Anton Christensen også benyttet lejligheden til at indføre helt nye arbejdsrutiner. I dag indrapporterer svendene deres timer på sagerne hver eneste dag, hvor det førhen kun var én gang i ugen.

Vi kan fakturere opgaverne hurtigere og det giver ganske enkelt en bedre likviditet, konkluderer Herdis Høgild.

Bedre overblik over udgifter
Rutinen med at få timerne ind hver dag sammen med vare- og kørselsforbrug giver også et bedre overblik på de enkelte sager.

Det er rart hele tiden at kunne følge med, især på de store sager er det vigtigt at have overblik over udgifterne. Jeg anvender især rapporteringsfunktionen til dette – også til at blive skarpere i tilbudsgivningen fremover, siger Herdis Høgild.

Herdis Høgild er også glad for at have kørselsopgørelsen online, så kan hun nemmere udregne løn hver måned og skal ikke rykke for kørselsregnskaber.

Vi har en positiv dialog

Herdis Høgild udtrykker følgende om tilfredsheden med EasyTime:

Som kunde oplever jeg en utrolig god service og jeg har en meget positiv dialog med EasyTime. Jeg er også meget godt tilfreds med EasyTimes løsning og vil klart anbefale den til andre

Vi husker at få vareforbrug med på sagerne
I entreprenørvirksomheden holder man udover timer også styr på vareforbrug med EasyTime. Med næsten 2000 varenumre er der lidt at få styr på. Svendene har især mange ting med i bilerne, som de anvender til opgaverne i marken. Det giver i følge Herdis Høgild følgende fordel:

Svendene indtaster vareforbrug sammen med timer, varerne er sat overskueligt op i EasyTime og på den måde husker vi bedre at få alting med på sagerne.

Fakta om Anton Christensen ApS

  • Entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver inden for kloak, belægning, jordarbejde og naturgenopretning.

  •  Etableret i 1954

  •  Virksomheden ligger i Herning.

  • Virksomheden har 20 ansatte