fbpx
Loading...
Kørselsmodul2018-06-05T09:19:31+00:00

Få styr på hver eneste kilometer

Hvor mange af firmaets kørte kilometer bliver egentlig registreret det rigtige sted? Med EasyTimes modul til kørselsregistrering får du et værktøj i hånden, der kan skaleres til at passe med netop dine behov. Dermed formindsker du risikoen for, at nogle kørte kilometer bliver misset!

Hvis du ikke allerede har vinket farvel til den papirbaserede kørebog, så er der her nogle gode argumenter til, at det er ved at være på høje tid.

Med kørselsregistreringsmodulet fra EasyTime får du nemlig mulighed smart og enkelt at registrere al gennemført kørsel direkte ind på hver enkelt sag eller opgave, som dit firma er engageret i. Registreringen af den kørte rute sker direkte via din mobil og ind i EasyTimes system. På den måde har du med det samme et opdateret og meget bedre overblik over både det samlede antal kørte kilometer, og hvordan de fordeler sig på de forskellige opgaver.

Bedre overblik over kørsel på hver enkelt sag

EasyTimes kørselsmodul giver også dig og dine medarbejdere mulighed for individuelt at registrere egen kørsel fordelt på hver enkelt sag, som I arbejder på. Og naturligvis sker denne registrering af kørsel let i samme arbejdsgang, som man foretager registreringen af persontiden.

Modulet tager naturligvis også højde for de forskellige kørselssatser/overenskomster på de kørte kilometer.​

Få automatiseret de faste ruter

Har I faste kørselsruter, som forekommer ofte? Det kan EasyTime også tage højde for.

Det kræver bare, at man en gang for alle får oprettet de faste ruter i systemet. Herefter vil hver enkelt medarbejder kunne gøre brug af de faste ruter, således at der ikke opstår forskelle.

Hvis du gerne vil have demonstreret vores kørselsregistrerings-modul, så er du meget velkommen til at kontake os. Så kan vi hjælpe dig i gang på ganske kort tid.

Carsten Sørensen

Har været elektronisk siden år 2001.

Malerfirmaet Carsten Sørensen har anvendt EasyTime siden 2001 og er i den tid vokset fra 20 medarbejdere til over 140 i dag.
EasyTime hjælper med nemt at holde styr på tid og kørsel på alle sager – en vigtig forudsætning for forretningen.

Line Sjørup HansenKonduktørCarsten Sørensen