fbpx
Loading...
Maskintid2019-01-20T22:27:14+00:00

Registrér anvendt maskintid via mobil eller PC

Med Easytime’s funktion til registrering af maskintid vil du altid være opdateret på, hvor meget virksomhedens maskiner har været i gang. På den måde sikrer du, at alle timer bliver faktureret videre og eventuelle service-aftaler bliver overholdt.

Har du en eller flere maskiner i gang i din virksomhed, men får du ikke holdt helt styr på, hvor meget de er i gang? Og er du afhængig af, at du løbende får viderefaktureret forbrugt maskintid til kunden? Så vil du kunne god anvendelse i Easytimes maskintids-registrering. Med Maskintid får du nemlig følgende i en og samme funktion:

  • Bedre overblik over projektudgifter på en sag
  • Sikrer et korrekt grundlag for fakturering
  • Dine medarbejdere registrerer løbende maskinel udstyr brugt til en given sag

​Alt dette registreres enkelt i samme registrering som tiden brugt på sagen.

Maskintiden kan viderefaktureres og modulet giver derfor et bedre grundlag for at fakturere kunderne helt korrekt.

Vils Entreprenør

Fra papir til elektroniske arbejdssedler giver 70%

”Tidligere skrev vi en dagsseddel for hver sag og mange folk var på flere sager, så det blev til rigtig mange sedler. Med EasyTime får vi alle data ind via telefonen og det giver et stort løft for virksomheden,” udtaler Jannie Larsen.

Ingen indtastninger, ingen sedler i omløb hos formænd og alle informationer direkte på telefonen betyder, at Vils Entreprenør sparer 70 % i tid hos bogholderiet. Samtidig sparer de også tid og besvær med at holde styr på sedler hos formændene.

Jannie LarsenAdministrationschefVils Entreprenør