Registrér anvendt maskintid via mobil eller PC

Med Easytime’s funktion til registrering af maskintid vil du altid være opdateret på, hvor meget virksomhedens maskiner har været i gang. På den måde sikrer du, at alle timer bliver faktureret videre og eventuelle service-aftaler bliver overholdt.

Har du en eller flere maskiner i gang i din virksomhed, men får du ikke holdt helt styr på, hvor meget de er i gang? Og er du afhængig af, at du løbende får viderefaktureret forbrugt maskintid til kunden? Så vil du kunne god anvendelse i Easytimes maskintids-registrering. Med Maskintid får du nemlig følgende i en og samme funktion:

  • Bedre overblik over projektudgifter på en sag
  • Sikrer et korrekt grundlag for fakturering
  • Dine medarbejdere registrerer løbende maskinel udstyr brugt til en given sag

​Alt dette registreres enkelt i samme registrering som tiden brugt på sagen.

Maskintiden kan viderefaktureres og modulet giver derfor et bedre grundlag for at fakturere kunderne helt korrekt.

Vils Entreprenør

Alle informationer er på telefonen

I det hele taget ligger Jannie Larsen meget vægt på det med at have alle informationer i telefonen. Tidligere sendte hun lister ud med maskinnumre og sagsnumre, som folk skulle skrive på deres timesedler. Nu kan de bare slå dem op i EasyTime. Samtidig kan en medarbejder ringe, hvis der f.eks. mangler en maskine og maskinen kan oprettes med det samme. ”Det giver et positivt samarbejde med folk i marken,” konkluderer Jannie Larsen.

Jannie LarsenAdministrationschefVils Entreprenør