fbpx
Loading...
Maskintid2018-06-04T09:12:28+00:00

Registrér anvendt maskintid via mobil eller PC

Med Easytime’s funktion til registrering af maskintid vil du altid være opdateret på, hvor meget virksomhedens maskiner har været i gang. På den måde sikrer du, at alle timer bliver faktureret videre og eventuelle service-aftaler bliver overholdt.

Har du en eller flere maskiner i gang i din virksomhed, men får du ikke holdt helt styr på, hvor meget de er i gang? Og er du afhængig af, at du løbende får viderefaktureret forbrugt maskintid til kunden? Så vil du kunne god anvendelse i Easytimes maskintids-registrering. Med Maskintid får du nemlig følgende i en og samme funktion:

  • Bedre overblik over projektudgifter på en sag
  • Sikrer et korrekt grundlag for fakturering
  • Dine medarbejdere registrerer løbende maskinel udstyr brugt til en given sag

​Alt dette registreres enkelt i samme registrering som tiden brugt på sagen.

Maskintiden kan viderefaktureres og modulet giver derfor et bedre grundlag for at fakturere kunderne helt korrekt.

Vils Entreprenør

Fakturerer hurtigere

Ud over tid betyder EasyTime også, at timer er langt hurtigere inde i systemet i stedet for at ligge på en seddel i 14 dage. Så nu kan Vils Entreprenør fakturere langt hurtigere, og det forbedrer likviditeten. De hurtige data giver samtidig mulighed for et bedre og mere aktuelt overblik.

”EasyTime giver et godt overblik over sagerne, tidligere havde jeg en mappe her på kontoret, som formændene kunne slå op i. Nu kan de slå alt op på telefonen og sortere i informationerne – det giver et bedre overblik, og bedre mulighed for at agere hurtigere end vi kunne før,” siger Jannie Larsen.

Jannie LarsenAdministrationschefVils Entreprenør