Loading...
Tidsregistrering 2018-05-07T13:32:00+00:00

Tidsregistrering gjort enkelt og mobil

Med EasyTime’s funktion til tidsregistrering slipper du i fremtiden for krøllede papirer og skulle forbi kontoret for at aflevere timesedlen. Med få tryk på mobilen foregår registrering af tid direkte på mobil eller computeren.

De fleste kender sikker allerede situationen alt for godt: Du har netop afslutet en lang arbejdsdag, og nu skal du skynde dig hjem. Men inden skal du lige huske at få registreret dagens timer rigtigt og også helst på de rette projekter. Men da du har travlt, så bliver dagens timeregistrering i stedet hurtigt kradset ned på et ark papir.

Næste dag kan du så ikke finde timesedlen, og dine tidsregistreringer bliver forkerte.

Fordele ved at flytte tidsregistreringen til mobilen

  • Du undgå at du eller dine medarbejdere skal huske at indlevere timesedler på kontoret.
  • Timer brugt på forskellige opgaver bliver lettere registreret straks og korrekt på det rette projekt.
  • Du har hele tiden et aktuelt overblik over tidsforbruget på en given sag.

Med tidsmodulet på mobilen slipper folkene i marken for den “gammeldags” arbejdsseddel i papirform. Her får de i stedet en nem og hurtig elektronisk arbejdsseddel. De logger ganske enkelt ind, finder den givne sag og taster tiden ind. Registreringen findes straks online og svendene slipper for at køre på kontoret med papirsedler.

Vils Entreprenør

Alle informationer er på telefonen

I det hele taget ligger Jannie Larsen meget vægt på det med at have alle informationer i telefonen. Tidligere sendte hun lister ud med maskinnumre og sagsnumre, som folk skulle skrive på deres timesedler. Nu kan de bare slå dem op i EasyTime. Samtidig kan en medarbejder ringe, hvis der f.eks. mangler en maskine og maskinen kan oprettes med det samme. ”Det giver et positivt samarbejde med folk i marken,” konkluderer Jannie Larsen.

Jannie LarsenAdministrationschefVils Entreprenør