Tidsregistrering gjort enkelt og mobil

Med EasyTime’s funktion til tidsregistrering slipper du i fremtiden for krøllede papirer og skulle forbi kontoret for at aflevere timesedlen. Med få tryk på mobilen foregår registrering af tid direkte på mobil eller computeren.

De fleste kender sikker allerede situationen alt for godt: Du har netop afslutet en lang arbejdsdag, og nu skal du skynde dig hjem. Men inden skal du lige huske at få registreret dagens timer rigtigt og også helst på de rette projekter. Men da du har travlt, så bliver dagens timeregistrering i stedet hurtigt kradset ned på et ark papir.

Næste dag kan du så ikke finde timesedlen, og dine tidsregistreringer bliver forkerte.

Fordele ved at flytte tidsregistreringen til mobilen

  • Du undgå at du eller dine medarbejdere skal huske at indlevere timesedler på kontoret.
  • Timer brugt på forskellige opgaver bliver lettere registreret straks og korrekt på det rette projekt.
  • Du har hele tiden et aktuelt overblik over tidsforbruget på en given sag.
  • Du kan tilvælge planlægning via Gant: Klik her..
  • Se alle øvrige moduler: Klik her..

Med tidsmodulet på mobilen slipper folkene i marken for den “gammeldags” arbejdsseddel i papirform. Her får de i stedet en nem og hurtig elektronisk arbejdsseddel. De logger ganske enkelt ind, finder den givne sag og taster tiden ind. Registreringen findes straks online og svendene slipper for at køre på kontoret med papirsedler.

Line Sjørum Hansen
Carsten Sørensen

Hurtigere fakturering ved spjældopgave.

Hos Malerfirma Carsten Sørensen er de gået helt væk fra registrering på papir. Både ledelse og medarbejdere har stor gælde af tidsregistrering og kørselsregnskab. Med ugesedlerne kunne tal både være usikre, og der gik længere tid inden selv små opgaver kunne faktureres. Hvis en medarbejder er ude på en spjældopgave kan de registrere timerne med det samme og det betyder at fakturaen også kan komme hurtigt af sted. Tit kan der også opstå en ekstraopgave, som de kan taste ind i bemærkningsfeltet og det ville vi måske ikke ellers få registreret, slutter Line Sjørup Hansen

Line Sjørup HansenKonduktørCarsten Sørensen A/S