fbpx
Loading...
Tidsregistrering2019-01-20T20:31:03+00:00

Tidsregistrering gjort enkelt og mobil

Med EasyTime’s funktion til tidsregistrering slipper du i fremtiden for krøllede papirer og skulle forbi kontoret for at aflevere timesedlen. Med få tryk på mobilen foregår registrering af tid direkte på mobil eller computeren.

De fleste kender sikker allerede situationen alt for godt: Du har netop afslutet en lang arbejdsdag, og nu skal du skynde dig hjem. Men inden skal du lige huske at få registreret dagens timer rigtigt og også helst på de rette projekter. Men da du har travlt, så bliver dagens timeregistrering i stedet hurtigt kradset ned på et ark papir.

Næste dag kan du så ikke finde timesedlen, og dine tidsregistreringer bliver forkerte.

Fordele ved at flytte tidsregistreringen til mobilen

  • Du undgå at du eller dine medarbejdere skal huske at indlevere timesedler på kontoret.
  • Timer brugt på forskellige opgaver bliver lettere registreret straks og korrekt på det rette projekt.
  • Du har hele tiden et aktuelt overblik over tidsforbruget på en given sag.
  • Du kan tilvælge planlægning via Gant: Klik her..
  • Se alle øvrige moduler: Klik her..

Med tidsmodulet på mobilen slipper folkene i marken for den “gammeldags” arbejdsseddel i papirform. Her får de i stedet en nem og hurtig elektronisk arbejdsseddel. De logger ganske enkelt ind, finder den givne sag og taster tiden ind. Registreringen findes straks online og svendene slipper for at køre på kontoret med papirsedler.

Bo Michelsen

Sparer tid.

Tidsbesparelsen har også været et vigtigt argument for at gå væk fra registrering af tid og kørsel på papir. I administrationen sparer de 1 dags arbejde hver 14. dag. Derudover bor mange af svendene 60-70 km væk, og de slipper nu for at bruge tid på at køre sedler til kontoret.

Kira LudvigsenAdministrationschefBo Michelsen